Konjak és a súlycsökkenés

Ma már rengeteg igazán hatékony testsúly csökkentést ígérő terméket találunk a piacon, amelyek hasonló tulajdonságoknak köszönhetően biztosítják a fogyást.

A fogyás nem egy egyszerű eldöntendő folyamat, hogy sikerül, vagy nem, hanem több összetevő megfelelő arányának köszönhetően létrejött eredmény.

Fogyokura

Vagyis!

A hatékony súlycsökkenés függ a testmozgás mértékétől, a megfelelő étrend követésétől, valamint kevesen tudják, de lényeges a megfelelő pihenés és regenerálódás biztosítása is.

Jogosan merülnek fel bennünk a következő kérdések:

  • Miért válasszuk az ördögnyelv termékeket a fogyás támogatására?
  • Miben különböznek az ördögnyelv kiegészítők más súlycsökkentő termékektől?

A következőkben ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

Az ördögnyelv kiegészítők segítségével akkor is támogatható a zsírégetés, ha éppen nincs energiánk és erőnk egy izzasztó és fárasztó edzésen részt venni.

Ördögnyelv és a glükomannán

Az ördögnyelv, vagyis a konjac egy ázsiai növény, amelynek gyökeréből készül a kivonat. Ez a termék rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a glükomannán nevezetű növényi rostot.

A glükomannán egy vízben oldódó étkezési rost, amelynek köszönhetően az ördögnyelv nem csupén az egészségünkre van pozitív hatással, hanem kiváló súlycsökkentő is egyben.

A glükomannán a gyomorba érve, folyadékkal keveredve megduzzad, amely tulajdonságának köszönhetően eltelíti a gyomrot, vagyis képes csökkenteni az éhség érzetet és a kalória bevitelt egyaránt, így beindítja a felesleges testsúly csökkenését. Valamint képes további zsírt is magába szívni, így az ördögnyelv fogyasztásával nem kell lemondanunk az igazán finom falatok elfogyasztásáról a fogyás rovására sem.

Ördögnyelv kiegészítők

Az ördögnyelvet shake, kapszula és komplex formában is könnyedén beszerezhetjük. Ezeket a termékeket Hódi Pamela és Vámos Erika is eredményesen használja.

Az pedig nem egy utolsó szempont, hogy az ördögnyelv glükomannán tartalmának köszönhetően az egészségre is pozitív hatást gyakorol.

Napjainkban a fejlett társadalmakra a kevés rost fogyasztás a jellemző, amely többféle betegség kialakulását is okozhatja. Az ördögnyelv segítségével pedig hatékonyan pótolhatóak a szervezet számára a rostok is, amelyek fontos szerepet töltenek be az anyagcsere megfelelő működésében is.

Azonban rendszeres ördögnyelv fogyasztás mellett nélkülözhetetlen a megfelelő folyadék bevitel!

Fontos a konjac lisztről!

A termék fogyasztásával nem helyettesíthető az egészséges életmód, valamint nem gyógyíthatóak betegségek sem! Egészségügyi panasz és probléma felmerülése mellett fogyasztását egyeztessük kezelőorvosunkkal!

Konjac liszt termékek elárhetőek

Naturganik Konjac liszt100g

Naturganik Konjac liszt 100g

A konjak lisztet az ördögnyelv nevű növény (Amorphophallus konjac)) gyökeréből készítik vízelvonással, őrléssel.

Ár: 1920 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!