Konjak és a súlycsökkenés

Ma már rengeteg igazán hatékony testsúly csökkentést ígérő terméket találunk a piacon, amelyek hasonló tulajdonságoknak köszönhetően biztosítják a fogyást.

A fogyás nem egy egyszerű eldöntendő folyamat, hogy sikerül, vagy nem, hanem több összetevő megfelelő arányának köszönhetően létrejött eredmény.

Fogyokura

Vagyis!

A hatékony súlycsökkenés függ a testmozgás mértékétől, a megfelelő étrend követésétől, valamint kevesen tudják, de lényeges a megfelelő pihenés és regenerálódás biztosítása is.

Jogosan merülnek fel bennünk a következő kérdések:

  • Miért válasszuk az ördögnyelv termékeket a fogyás támogatására?
  • Miben különböznek az ördögnyelv kiegészítők más súlycsökkentő termékektől?

A következőkben ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

Az ördögnyelv kiegészítők segítségével akkor is támogatható a zsírégetés, ha éppen nincs energiánk és erőnk egy izzasztó és fárasztó edzésen részt venni.

Ördögnyelv és a glükomannán

Az ördögnyelv, vagyis a konjac egy ázsiai növény, amelynek gyökeréből készül a kivonat. Ez a termék rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a glükomannán nevezetű növényi rostot.

A glükomannán egy vízben oldódó étkezési rost, amelynek köszönhetően az ördögnyelv nem csupén az egészségünkre van pozitív hatással, hanem kiváló súlycsökkentő is egyben.

A glükomannán a gyomorba érve, folyadékkal keveredve megduzzad, amely tulajdonságának köszönhetően eltelíti a gyomrot, vagyis képes csökkenteni az éhség érzetet és a kalória bevitelt egyaránt, így beindítja a felesleges testsúly csökkenését. Valamint képes további zsírt is magába szívni, így az ördögnyelv fogyasztásával nem kell lemondanunk az igazán finom falatok elfogyasztásáról a fogyás rovására sem.

Ördögnyelv kiegészítők

Az ördögnyelvet shake, kapszula és komplex formában is könnyedén beszerezhetjük. Ezeket a termékeket Hódi Pamela és Vámos Erika is eredményesen használja.

Az pedig nem egy utolsó szempont, hogy az ördögnyelv glükomannán tartalmának köszönhetően az egészségre is pozitív hatást gyakorol.

Napjainkban a fejlett társadalmakra a kevés rost fogyasztás a jellemző, amely többféle betegség kialakulását is okozhatja. Az ördögnyelv segítségével pedig hatékonyan pótolhatóak a szervezet számára a rostok is, amelyek fontos szerepet töltenek be az anyagcsere megfelelő működésében is.

Azonban rendszeres ördögnyelv fogyasztás mellett nélkülözhetetlen a megfelelő folyadék bevitel!

Fontos a konjac lisztről!

A termék fogyasztásával nem helyettesíthető az egészséges életmód, valamint nem gyógyíthatóak betegségek sem! Egészségügyi panasz és probléma felmerülése mellett fogyasztását egyeztessük kezelőorvosunkkal!

Naturganik Konjac liszt100g

Naturganik Konjac liszt 100g

A konjak lisztet az ördögnyelv nevű növény (Amorphophallus konjac)) gyökeréből készítik vízelvonással, őrléssel.

Ár: 1920 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!